Anja persoonlijk

Datum bericht: 28-06-2018

Lieve klanten,

Na het slechte bericht van een aantal weken geleden heb ik ontzettend veel lieve reacties gehad in de vorm van woorden, kaarten en berichten via social media. Heel hartelijk dank voor alle lieve steun. Met enige regelmaat zal ik jullie op de hoogte houden van de voortgang van mijn behandeling. Inmiddels heb ik te horen gekregen dat er geen uitzaaiingen zijn! Dat is goed nieuws. De behandeling is begonnen en bestaat uit immunotherapie en chemotherapie. In een later stadium volgen er operatie en bestraling. Voor nu is het vooral qua energie op de tanden bijten af en toe. Maar er zijn ook hele goede dagen bij. Ook vanaf hier wil ik de collega’s in de kapsalon bedanken voor hun inzet en extra werk. Alle klanten bedankt die ondanks mijn afwezigheid blijven komen! Over een tijdje zal ik opnieuw een update sturen hoe het gaat. Voor allen die straks op vakantie gaan: fijne vakantie gewenst!

Hartelijke groet,
Anja

 

 

Datum bericht: 29-05-2018

Lieve klanten,

Helaas moest ik persoonlijk zeer slecht nieuws ontvangen: ik heb borstkanker. Dit betekent een tijd van behandelingen waaronder chemo’s. Dit heeft ook impact op mijn zaak 😢. Ik verwacht enkele maanden in ieder geval niet te kunnen werken. Mijn collega’s werken meer uren om jullie te kunnen blijven helpen. Ik hoop op jullie begrip en komst naar mijn salon. Voor nu is het onzeker voor mij maar na een poosje hoop ik jullie in goede gezondheid zelf weer te mogen zien.

Hartelijke groet, Anja

NB: de exacte start van de kuren weet ik nog niet: mogelijk zal ik de komende week nog aanwezig zijn en werken waar mogelijk.