Beautysalon

In ons pand is tevens een Beautysalon gevestigd: Perfect Skin Beauty Salon. Iedereen is welkom bij Perfect Skin Beautysalon. Tegelijkertijd bieden we hiermee huidige klanten van de kapsalon extra gemak in de vorm van een one-stop-shop: onder één dak al je schoonheid geregeld.

Perfect Skin biedt alle vormen van behandelingen aan. Van kleine behandelingen zoals harsen en verven tot aan volledige behandelingen. Daarnaast is het mogelijk om professionele make-up te laten aanbrengen: denk aan avond make-up of bruidsmake-up.

“Naast adviseren vind ik het erg leuk om behandelingen te geven die ontspannend en huidverbeterend werken. In de salon werk ik met de producten van het merk IK Skin Perfection. Een prachtig merk die meteen werkt aan huidverbetering. Wij luisteren goed naar je wensen en nemen voorafgaand aan de behandeling eee huidanalyse door. Aan de hand daarvan stellen wij een behandelplan samen”

Wil je een afspraak maken bij alleen de beauty salon? Bel/app 06-11824267 óf boek direct via onderstaande tool van Pefect Skin Beauty Salon.

Afspraak maken

Kijk voor meer informatie ook op: www.perfectskinbeautysalon.nl