Ik geef weg


Ondernemer. Corona. Lockdown. Voor de tweede keer. Een ramp voor kleine ondernemers, ook voor ons. En we kunnen zo weinig. Maar in ons vak zijn we creatief. Wij zitten niet bij de pakken neer.

Dus wij hebben zitten denken. Niemand kan naar de kapper nu. We komen er allemaal achter hoe belangrijk het voelt om je haar goed te kunnen verzorgen bij je kapper. Hoe zou het zijn als je dat misschien wel nooit kunt doen om financiële redenen?

Iedereen bespaart door de lockdown ongewild op de kapper. Nu kun je dat omzetten naar een goede daad. Zodra deze lockdown voorbij is geven wij namens jou een gratis behandeling aan een minder bedeelde van onze samenleving. Iemand die zelf geen knipbehandeling kan betalen en net als jij ook graag een keer verzorgd wil worden. Iemand die het goed kan gebruiken!

  1. Koop 1 of meerdere pakketten á 25,– (knippen + verzorgingsproduct)
  2. Betaal gelijk veilig via IDeal
  3. Na de lockdown geven wij deze behandeling aan iemand die het zelf niet kan betalen.
  4. Ontvang na het uitleveren een bedankkaartje van Trendkappers zodat je weet dat je gift door is gegeven aan iemand die is aangewezen op de voedselbank!
Totaal: € -
  • Mocht deze aktie een groot succes zijn en daarmee qua aantallen onuitvoerbaar, geven wij voor de resterende aantallen een equivalent aan producten (verzorging/styling) via de voedselbank.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Trendkappers_FB_coverfoto-1024x384.jpg