Verhuizing

Deze maand bestaat Trendkappers precies twintig jaar. En dan ná 20 jaar groot nieuws: de kapsalon verhuist naar Frieschepalen. Bij mij thuis aan de Hearsterwei 23 is een volledig nieuwe salon ingericht. Samen met Irma zijn wij vanaf het nieuwe jaar hier werkzaam. 

Een nieuwe plek in een rustgevende ambiance maar met dezelfde jaren aan ervaring en de hoge kwaliteit welke je van ons gewend bent! Al onze trouwe klanten van de afgelopen twintig jaar hoop ik daar te mogen ontmoeten.

Ook via dit artikel wil ik uitleggen waarom ik deze keuze heb gemaakt. Na mijn ziekteproces merkte ik dat ik meer rust nodig heb op momenten tijdens het werk. Twee jaar geleden ben ik ernstig ziek geweest maar ik ben gelukkig genezen. Ik wilde niet graag afscheid nemen van mijn werk, daarom hebben we gekeken of ik een omgeving kon creëren welke positief voor mij werkt. Dit kan ik voor elkaar krijgen door de zaak fysiek dichterbij huis te halen. Vanaf januari heb ik deze volledig nieuwe studio klaar, waar onze klanten net zo professioneel geholpen kunnen worden. Daarbij hoop ik ook van harte dat onze klanten dezelfde rust gaan ervaren!

Ook al ben ik erg blij met deze keuze, makkelijk was het niet. Deze verandering brengt ook consequenties met zich mee. Gelukkig heb ik goede afspraken kunnen maken met mijn medewerkers. Vervolgens heeft collega Gea besloten om haar eigen droom te volgen en voor zichzelf te gaan starten met een haar- en nagelsalon. Zij gaat werken vanaf ons oude adres in Ureterp, maar dit staat volledig los van Trendkappers. Ik ben blij voor haar dat ze een nieuwe uitdaging heeft gevonden en wens haar heel veel succes.

Samen met Irma hoop ik onze klanten ook op onze nieuwe locatie te mogen ontmoeten. Ons telefoonnummer blijft 300804 en ook online zijn wij op dezelfde manier te vinden en maak je rechtstreeks je afspraak.

Via deze weg wil ik iedereen goede kerstdagen wensen, een fijne jaarwisseling en tot ziens in 2021 in Frieschepalen.

Anja Jongsma
Trendkappers